Huizen van Sint Jansbrug
Op deze pagina staan een paar van de ambassadeurshuizen van Sint Jansbrug. Deze huizen hebben alleen maar enthousiaste Jansbruggers, soms van een enkele commissie of gilde, maar ook even vaak gemengd. Mocht je meer te weten willen komen over deze huizen, dan kan je ze per huis bereiken met de contactgegevens die erbij staan!
Fort Fox

Het grootste, leukste en vooral het sluwste huis van Sint Jansbrug te vinden aan de Oude Delft. Jaarlijks wordt er een groot (open!) huisfeest georganiseerd waar jij ook bij kan zijn! Met een huisweekend, -diner, -sinterklaas en meer zijn er boel dingen waar legendarische herinneringen ontstaan. En met 15 huisgenoten is er altijd iemand waarmee je kan samen eten, sporten, studeren of wat dan ook!

 

Contact: Stef Rasing – Oude Delft 54 – 0624607638

HooggeAcht

Het oudste- hoogste- groot-Sint Jansbrug ambassadeurshuis

Met het beste uitzicht van Delft, de slimste chillsessies en leukste huisgenoten heeft Huize HooggeAcht, de thuishaven van het NK Tortillawerpen, met 10 Sint Jansbruggers je alles te bieden als je geïnteresseerd bent in SJB. Eerstejaars, ouderejaars, stevige borrelaars en harde werkers, we hebben ze allemaal in huis.

 

Contact: Sander Senhorst – Aan ‘t Verlaat 31J – 0621166716
Backstreet 50

Heyhoi! Wij zijn Backstreet 50. We zijn een super divers huis midden in het mooie centrum van Delft. Met Sint Jansbrug om de hoek, de terrasjes op rol afstand en het super epische balkon zit de sfeer altijd goed!

Groetjes, Backstreet 50

 

Contact: Wouter Schuit – Achterom 50 – 0629041678

RolAK HolAK

Huize RolAK HolAK bestaat uit een paar actieve leden binnen Sint Jansbrug. Het is een lekker groot huis met genoeg ruimte om een avondje met vrienden een drankje te doen. We hebben ook een balkon waar we op zn tijd ook een borreltje doen. Na Zdrowie! (Proost in het russisch)

 

Contact: Lars Rhijnsbruger – Roland Holstlaan 1239 – 0631323111

Villa Verheven

Villa Verheven is origineel een huis van Gilde Plunk, het gaafste gilde van Sint Jansbrug. We zijn een gemengd huis en wonen met zijn 5’en in onze royale villa. Huisavonden escaleren (te) vaak en eindigen vaak met zijn allen op de bank voor goeie gesprekken.

 

Contact: Angelique Pothuizen – Oranje Plantage 12 – 0631002956

Casa Royale

Wij zijn al sinds 2006 een actief SJB-huis met een doorstromende samenstelling van vier actieve leden, van begin bachelor tot aan eind master. De GR heeft zich inmiddels gevuld met posters en spandoeken van Sint Jansbrug en haar activiteiten. Een bron van goede verhalen, over Jansbrug en over het studeren in Delft. Elke avond eet iedereen die er is gezellig samen.

 

Contact: Matthijs Gouwerok – Delfgauwseweg 117 – 0642347491