Jorian
Dwalend langs de grachten in de OWee had ik nog geen idee waar ik me zou inschrijven. Op Sint Jansbrug had ik inmiddels al een feest meegepakt en met een aantal leden geborreld. Ik kreeg er een steeds beter gevoel bij en dat heb ik nooit meer losgelaten. Een klein jaar later ben ik nog steeds blij dat ik me heb ingeschreven.
Het begint allemaal met de introductieperiode waarin je veel nieuwe en leuke mensen leert kennen en afsluitend een jaarclub vormt. Mijn jaarclub is inmiddels een hechte vriendengroep geworden waarmee ik iedere dinsdag in de sociëteit borrel. Daarnaast doen we ook activiteiten buiten de vereniging om. Zo zijn we met de jaarclub op wintersport geweest in Frankrijk, een hoogtepunt van afgelopen jaar. Ook de kans om jezelf te ontplooien door bijvoorbeeld commissies te doen is supertof. Zo heb ik het Oud en Nieuw feest op Sint Jansbrug mogen organiseren met 7 andere leuke mensen. Het is heel gaaf om met andere mensen samen te werken en toe te leven naar iets dat jij hebt neergezet!
Het fijne aan Sint Jansbrug is dat iedereen de kans krijgt óm iets te doen maar dat niets moet. Zo kan iedereen zijn eigen plek vinden binnen de vereniging en kan je zelf richting geven aan je eigen studentenleven. Kortom, ik zou het zo weer over doen!