Rondleiding

Ben jij ouderejaars, wil je de vereniging wat beter leren kennen of kan je niet wachten op de Owee? App met Lotte en kom deze zomervakantie langs voor een rondleiding.

Wil je meer weten? App met lotte!
06-57941535

Eat-In

Ben je het eten van je ouders of huisgenootjes zat? En heb je zin om met leden van Sint Jansbrug te eten? Wil jij wat over de huizencultuur van SJB te weten komen of gewoon een SJB thuisrestaurant ervaring beleven? Geef je dan op bij de link hieronder!
meeeten.sintjansbrug.nl

Borrel mee

Een vereniging draait natuurlijk om de leden en de sfeer. Deze zomer zullen we enkele borrels organiseren waarvoor je je binnenkort kan inschrijven. Geef je op in het interesseformulier of app met Lotte en dan houden we je op de hoogte.

OWee 2020
Digitaal (14 t/m 16 augustus) Als deelnemer kan je deze dagen online kennismaken met de verenigingen. Hier zal je o.a. diverse livestreams kunnen bekijken en kunnen chatten en videobellen met leden.Fysiek (17 t/m 23 augustus)Op de infomarkt kan je als deelnemer al je vragen stellen en zo kijken welke vereniging het beste bij jou past. Daarnaast zal je kort langs de panden van de verenigingen gaan om deze van binnen te zien.