Naar aanleiding van de persconferentie zijn we hard bezig!
Ook Sint Jansbrug is hard bezig met het aanpassen van de plannen voor de introductieweken en het ontvangen van onze nieuwe leden. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen we dit via onze media delen. We zetten nog steeds in op een veilige en goede start, conform alle geldende richtlijnen.
Voor vragen zijn wij bereikbaar!
Sint Jansbrug en CoronaHet studentenleven staat niet stil binnen de vereniging. De borrels zijn weer begonnen en iedereen zet zich zo veel mogelijk in om corona proof activiteiten te organiseren. Doordat de leden nu meer over de week verspreid zijn en er meer gebruik wordt gemaakt van de achterzaal, hebben we nu weer dagelijks gezellige borrels. Benieuwd hoe dit gaat?
Waarom nu bij een vereniging?In tijden van Corona is het sociale leven anders dan dat we gewend zijn. Studiegenootjes zie je nauwelijks en uit gaan zit er niet meer in. Als nieuwe student in Delft zal het aansluiten bij een vereniging er voor zorgen dat je ondanks alles een plek vindt waar je je snel thuis zal voelen. Het geeft een goede start aan je studententijd doordat je gelijk een hechte vriendengroep zal vormen waarmee je naar de vereniging kan gaan en met wie je kan studeren.