Sint Jansbrug en CoronaHet studentenleven staat niet stil binnen de vereniging. De borrels zijn weer begonnen en iedereen zet zich zo veel mogelijk in om corona proof activiteiten te organiseren. Doordat de leden nu meer over de week verspreid zijn en er meer gebruik wordt gemaakt van de achterzaal, hebben we nu weer dagelijks gezellige borrels. Benieuwd hoe dit gaat? Kom deze zomer langs voor een rondleiding of kom naar een maak kennis met SJBorrel!
Waarom nu bij een vereniging?In tijden van Corona is het sociale leven anders dan dat we gewend zijn. Studiegenootjes zie je nauwelijks en uit gaan zit er niet meer in. Als nieuwe student in Delft zal het aansluiten bij een vereniging er voor zorgen dat je ondanks alles een plek vindt waar je je snel thuis zal voelen. Het geeft een goede start aan je studententijd doordat je gelijk een hechte vriendengroep zal vormen waarmee je naar de vereniging kan gaan en met wie je kan studeren.
Corona en kennismakingstijdNa de OWee is er een aangepast kamp van vier dagen waar met tal van activiteiten een basis wordt gelegd voor hechte vriendschappen. Daaropvolgend start de vereniging tijd welke is afgestemd op de verschillende studie-roosters. In deze weken leren de aankomend eerstejaars Sint Jansbrug en haar leden kennen. Bij al deze activiteiten zullen de corona maatregelen gevolgd worden.