Feesten

Dans er op los

Barst los op één van de vele feesten op SJB! Het gehele jaar door zijn er allerlei feesten: losstaande feesten zoals EEFEE of een Eindtentamenactiviteit, maar ook vele feestweken zoals Lustrum weken, (Feestweken georganiseerd door groeperingen met een 5-jarig jubileum), AKtiviteitenweken, en natuurlijk ook de OWEE!

Feesten

Dans er op los

Barst los op een van de vele feesten op SJB! Het gehele jaar door zijn er allerlei feesten, lost staande feesten zoals EEFEE of een Eindtentamen activiteit, maar ook vele feestweken zoals Lustrum weken, (Feest weken georganiseerd door groeperingen met een 5 jarig jubileum), Aktiviteitenweken, en natuurlijk ook de OWEE!

Unieke ervaringen

altijd iets anders

De invulling van feesten is erg verschillend; sommige feesten hebben thema’s met een bijbehorende dress-code. Ook zijn er silent disco’s, schuimfeesten, en nog veel meer!

In de eerste weken van je Kennismakingstijd bij Sint Jansbrug zullen er ook al verschillende feesten worden georganiseerd waarbij jij  samen met de rest van je lichting al helemaal uit je dak kan gaan. Ter afsluiting van je kenningsmakingstijd bij Sint Jansbrug is er zelfs een groot zwembadfeest!

Unieke ervaringen

altijd iets anders

De invulling van feesten is erg verschilende; sommige feesten hebben Thema’s met een bijbehorende dress-code, ook zijn er silent disco’s, schuimfeesten, en nog veel meer!

In de eerste weken van je Kennismakingstijd bij Sint Jansbrug zullen er ook al verschillende feesten worden georganiseerd waarbij jij, samen met de rest van je lichting al helemaal uit je dak kan gaan, ter afsluiting van je kenningsmakingtijd bij Sint Jansbrug is er zelfs een groot zwembadfeest!

Jaarclubs

Maak een groep van 13 hechte vrienden met gemengde jaarclubs. Op Sintjansbrug heb de mogelijk om zowel ongemegd als

Commissies

Organiseer zelf activiteiten met commisissies. Naast een top evenement als resultaat is het ook hartstikke gezellig

Sport & Cultuur

Sport mee met een van onze sport onderverenigingen of ga op pad met onze cultuur commisse

Feesten

Sint Jansbrug kent naast borrelen ook feesten. Naast een normaal avondje dansen zijn er ook Silent Discos, Schuimparties en nog veel meer!

Vakanties

Elk jaar wordt er een grote variatie aan reizen georganiseerd, van wintersport tot culturele expedities.

Previous
Next