Dagprogramma

Rollerskate Disco

Wil jij je je wanen in de 80s sfeer en heb jij zin om je sportieve kant te laten zien? Kom dan rolschaatsen op SJB met muziek en disco lampen!

ARCADE

Heb jij alle bordspellen thuis al uitgespeeld en heb je zin in meer? Kom dan airhockeyen, beerpong en nog veel meer bij onze arcade!

JUST DANCE

Ben jij de danskoning(in) op de dansvloer of ben je toch iemand die liever voor de spiegel danst? Kom dan naar Just Dance

Avondprogramma

Avond 1

Zondag en woensdag

POWER CANTUS - 20:00 tot 23:00

De Power Cantus is een kortere, intensere cantus waarbij je voor een paar euro lekker mee kan genieten van de echte Cantus ervaring op SJB. Tijdens de avond zijn er meerdere shifts waarvoor je ter plekken kan aanmelden

Studentensloopveilig - 20:00 tot 22:00

Wil jij nieuwe spullen hebben voor jouw nieuwe studentenkamer? Of lijkt het jouw gewoon leuk om te zien hoe spullen gesloopt worden? Kom dan naar de sloopveiling!

Avond 2

Maandag en donderdag

Karaoke - 20:00 tot 22:45

Zing je als een engel? Of zing je nog slechter dan een schorre kraai? Wij horen graag jouw unieke stem tijdens de karaoke!

Tropische borrel - 20:00 tot 24:00

Wil je toch een beetje een ouderwets vakantiegevoel krijgen? Kom genieten van tropische drankjes op de tropische borrel!

Avond 3

Dinsdag en vrijdag

SJBorrel - 20:00 TOT 24:00

Heb je nog wat laatste vragen? Of ben je overtuigd en wil je al wat SJB’ers leren kennen? Kom dan naar de SJBorrel om de leden beter te leren kennen!

Previous
Next