Commissies

evenementen organiseren

Zelf een feestje organiseren? Of juist de mooiste beelden daarvan maken? Het kan allemaal met commissies van SJB. Een commissie is een hechte groep die samen iets moois neerzetten. In je eerste jaar kan je al commissies doen zoals het oud en nieuw feest of eerstejaars diner organiseren. 

Commissies

EVENEMENTEN ORGANISEREN​

Zelf een feestje organiseren? Of juist de mooiste beelden daarvan maken? Het kan allemaal met commissies op SJB. Een commissie is een hechte groep vrienden die samen moois neerzetten. In je eerste jaar kan je al commissies doen zoals het Oud en Nieuw feest.

Leer nieuwe vaardigheden

Met een hechte groep vrienden

Daarnaast kan je samen met mensen van de meest diverse groeperingen en jaarlagen de grootste activiteiten neerzetten als vakanties, festivals, lustra en (Benefiet)concerten.

Door het doen van een commissie kan je jezelf ontwikkelen en uitblinken met je passie. Zo kan je ervaring op doen als DJ, event planner, penningmeester of content creator.

Leer nieuwe vaardigheden

MET EEN HECHTE GROEP VRIENDEN​

Daarnaast kan je samen met mensen van de meest diverse groeperingen en jaarlagen de grootste activiteiten neerzetten als vakanties, festivals, lustra en (Benefiet)concerten. Door het doen van een commissie kan je veel nieuwe ervaringen opdoen. Hiermee kan je uitblinken in je passie. Zo kan je ervaring op doen als DJ, eventment planner of in promotie, die je normaal niet leert bij je studie.