Feesten

Dans er op los

Ga uit je dak op één van de vele feesten op SJB! Het gehele jaar door zijn er allerlei feesten: losstaande feesten zoals het eerstejaars feest of een eindtentamen feest, maar ook vele feestweken zoals Lustra (Feestweken georganiseerd door groeperingen met een 5-jarig jubileum), activiteiten weken, en natuurlijk ook de OWEE!

Feesten

Dans er op los

Barst los op een van de vele feesten op SJB! Het gehele jaar door zijn er allerlei feesten, lost staande feesten zoals EEFEE of een Eindtentamen activiteit, maar ook vele feestweken zoals Lustrum weken, (Feest weken georganiseerd door groeperingen met een 5 jarig jubileum), Aktiviteitenweken, en natuurlijk ook de OWEE!

Unieke ervaringen

altijd iets anders

De invulling van feesten is erg verschillend; sommige feesten hebben thema’s, andere hebben extra techniek zoals rookmachines. Ook zijn er silent disco’s, schuimfeesten, en nog veel meer!

In de eerste weken van je Kennismakingstijd bij Sint Jansbrug zullen er ook al verschillende feesten worden georganiseerd waarbij jij  samen met de rest van je lichting al helemaal uit je dak kan gaan.

Unieke ervaringen

altijd iets anders

De invulling van feesten is erg verschilende; sommige feesten hebben Thema’s met een bijbehorende dress-code, ook zijn er silent disco’s, schuimfeesten, en nog veel meer!

In de eerste weken van je Kennismakingstijd bij Sint Jansbrug zullen er ook al verschillende feesten worden georganiseerd waarbij jij, samen met de rest van je lichting al helemaal uit je dak kan gaan, ter afsluiting van je kenningsmakingtijd bij Sint Jansbrug is er zelfs een groot zwembadfeest!