OWee programma
Maandag
De OWee begint bij Sint Jansbrug met Abseilen en Henna tattoo’s. In onze sociëteit kan je samen met je mentorgroepje de strijd aangaan met een potje beerpong XXL en begin deze dure week goedkoop met een HAPPY HOUR. Met beerpong verloren? Geen zorgen, herstel je eer met de Taplympics en laat zien dat je klaar bent voor het studentenleven! Houd je nog niet zo veel van bier, kom dan langs bij onze wijnproeverij en ontwikkel je smaakpupillen. Ook op de borrelboot is het feest aan met onder andere DJ Woody B en de band van het OWee hitje, Cum Laude. Bij het Glow in the Dark feest zal onze knallende Promiband en de epische Gebroeders Scooter voor pure escalatie zorgen! Heb je honger na al dat gefeest, elke avond van de OWee kan je hamburgers met korting bij ons scoren.
Dinsdag
Begin je dag rustig en kom bij ons chillen met lekkere ijsjes en slush puppy. Klaar voor de avond? Start die dan met een HAPPY HOUR, Oktoberfeest Cantus en Helium Karaoke. Speciaal voor Delftse mannen is er een men special. Verdubbel je inzet en kom langs bij het Casino in onze sociëteit. De borrelboot wordt eerst gevuld met een sfeervolle performance van Music of Sultan en zal afgesloten worden door de enige echte Dr. Justice and the Smooth operators. Geen zin in swingende songs op de borrelboot? Kom dan naar de Rave Cave in ons pand! Maak je avond compleet af met de Silent disco, en feest stil door tot diep in nacht.
Woensdag
Oververhit of hongerig na de Cantus? Bij ons zijn smoothies, slushpuppies en frituursnacks te krijgen! Het feestje kan worden vervolgd met een Just Dance contest, HAPPY HOUR en een speciaalbierproeverij. Alle dames worden in het zonnetje gezet bij de Ladies Special. Er kan lekker gechilled worden bij de shisha lounge of juist hard partyen samen met de Broer van Henk op de Borrelboot! Deze epische avond sluiten we af met het hoogte punt van de week, het Schuimfeest waarbij DJ Aangeschoten Bob en DJ Woody B uit hun plaat gaan!
Donderdag
Ultieme uitbrakdag! Hangmatten, panini’s, bbq in het zonnetje op de borrelboot darten en een Complimentenbalie die je uit je brakke ellende helpt! Voor de echte dare devils met sterke maag is er nog een laatste mogelijkheid om te abseilen! Na de ledenbekendmaking sluiten we af met een eindfeest!