JSF
JSF staat voor Jansbrug Squash Federatie, en is de squash-ondervereniging van Sint Jansbrug. Via een whatsappgroep kun je altijd een berichtje achterlaten dat je wilt gaan squashen en dan is er altijd wel iemand die met je mee wil gaan. JSF heeft veel mensen van erg verschillende niveaus wat ervoor zorgt dat je ook bijna altijd speelt met iemand van een ander niveau maar is er ook voor iemand wel een goede tegenstander te vinden. Dit zorgt er ook voor dat je snel veel mensen binnen de vereniging leert kennen.
Het is mogelijk om lessen te regelen via JSF, daarnaast krijg je Via JSF een korting op je squashabonnement waarmee je zoveel kunt squashen als je wilt. Maar daarnaast kun je ook gratis onbeperkt gebruik maken van de bijbehorende sauna en kun je op de meeste tijdens zelfs gratis zwemmen.
Regelmatig worden er toernooitjes georganiseerd waar je nog meer JSF-leden zult ontmoeten en natuurlijk kan laten zien hoe goed je bent op je eigen niveau. Kortom, lid worden van JSF is sportief, gezellig en natuurlijk ook goedkoop.