Mess
Bij ondervereniging Mess vind je echte levensgenieters, mensen die houden van mooie wijn, lekker bier, kwaliteitscocktails, maar bovenal lekker eten. Bij Mess kook je met mooie producten restaurant waardige diners voor groepen van 40 tot wel 200 leden, oud leden, ouders, of andere hongerige mensen. Mess houdt zich niet bezig bezig met de dagelijkse eettafel, maar wel met diners voor bijzondere gelegenheden zoals de inauguratie of de ouderdagen. Dat klinkt allemaal misschien wat intimiderend, maar dat is het helemaal niet. We duiken lekker met een groep gezellige mensen om tien uur (ongeveer…) de keuken in, en onder het genot van een kop koffie en uitstekende lunch spelen we het altijd klaar om een mooi diner neer te zetten. Je hoeft niet te kunnen koken, onder begeleiding van onze ervaren leden leer je heel snel de prachtigste gerechten maken. Kun je al wel goed koken, dan hebben we je er uiteraard graag bij! Wat vooral belangrijk is is motivatie, gezelligheid en een hoge tolerantie voor woordgrappen. Na een dag hard werken in de keuken dineren we uiteraard samen, met een glaasje lekkere wijn erbij voor de liefhebber. Na het eten is traditioneel tijd voor de Messive cocktail aan de bar, een gigantische soepketel vol vakkundige bereide cocktail. Of het nu gaat om een lekker Mohito of een Daquiri met verse watermeloen, lekker is het altijd! Lijkt het je wat? We zijn altijd blij met mensen die een keer mee komen koken! Als het de eerste keer bevalt kun je meeloper worden, je mag dan meedoen met alle Mess activiteiten, en we verwachten dat je bij een paar diners bent. Gaat dit allemaal goed, dan kun je je tijdens het legendarische Mess weekend bewijzen door met je mede meelopers een diner neer te zetten voor alle Messers, en een prachtige ledenschort bemachtigen! Of je nu mee komt koken of lekker aanschuift bij onze diners, met Mess is het altijd genieten!