Commissiess

evenementen organiseren

 Zelf een feestje organiseren? Of juist de mooiste beelden daarvan maken? Of toch liever een vakantie plannen? Het kan allemaal bij de commissies van SJB. Een commissie is een groep leden die samen iets voor de vereniging neerzet. In je eerste jaar kan je al verschillende commissies doen, bij die commissies organiseer je activiteiten zoals het oud en nieuw feest, eerstejaars diner of de ouderdag. In de jaren daarna blijven er allerlei mogelijkheden om commisies te doen.

Commissies

EVENEMENTEN ORGANISEREN​

Zelf een feestje organiseren? Of juist de mooiste beelden daarvan maken? Het kan allemaal met commissies op SJB. Een commissie is een hechte groep vrienden die samen moois neerzetten. In je eerste jaar kan je al commissies doen zoals het Oud en Nieuw feest.

Leer nieuwe vaardigheden

Met een hechte groep vrienden

 Daarnaast kan je samen met mensen van diverse groeperingen en jaarlagen de grootste activiteiten neerzetten zoals vakanties, festivals, lustra en (Benefiet)concerten.

Ook kan je door het doen van een commissie jezelf ontwikkelen en uitblinken met je passie. Zo kan je ervaring op doen als DJ, event planner, penningmeester of content creator.

Leer nieuwe vaardigheden

MET EEN HECHTE GROEP VRIENDEN​

Daarnaast kan je samen met mensen van de meest diverse groeperingen en jaarlagen de grootste activiteiten neerzetten als vakanties, festivals, lustra en (Benefiet)concerten. Door het doen van een commissie kan je veel nieuwe ervaringen opdoen. Hiermee kan je uitblinken in je passie. Zo kan je ervaring op doen als DJ, eventment planner of in promotie, die je normaal niet leert bij je studie.