SJB Huizen

Een nieuw thuis

 In een SJB huis woon je samen met mede-SJB’ers. Hier zal je vaak samen eten, heb je gezellige huisavonden en onderneem je samen activiteiten.

Sint Jansbrug heeft een heleboel verenigingshuizen en ambassadeurshuizen. Hierdoor is het een stuk makkelijker om een huis te vinden.

SJB Huizen

Een nieuwe thuis

In een SJB huis woon je met je mede-SJB’ers en eet je veelal samen, heb je huisavonden, en andere activiteiten.

Sint Jansbrug heeft een heleboel verenigingshuizen waar jij ook kan gaan wonen als je Lid wordt. Het is dus makkelijker om een huis te vinden als je bij een vereniging zit.

Van alles wat

EEn huis wat bij jouw past

 Er zijn veel verschillende soorten huizen; zo heb je grotere huizen zoals het naast SJB liggende Fort Fox, maar ook kleinere huizen met maar 3 of 4 man. Veelal zijn huizen gemengd, maar er zijn ook mannen- en vrouwenhuizen.
Omdat er elk jaar leden afstuderen en vertrekken uit hun studentenhuis, komen er elk jaar plekken vrij die weer opgevuld kunnen worden door nieuwe leden!

Van alles wat

vind je nieuwe kamer

Er zijn veel verschillende soorten huizen, zo heb je grotere huize zoals het naast SJB liggende OD54 maar ook kleinere huizen met maar 3 of 4 man. Veelal zijn huizen gemengd maar er zijn ook mannen en vrouwen huizen. Omdat er elk jaar leden afstuderen en vertrekken uit hun studenten huis komen er elk jaar een boel plekken vrij die weer op gevuld kunnen worden door nieuwe leden!