Studeren & SJB

studeren is combineren

 Dit is natuurlijk waarvoor je naar Delft ben gekomen: Je studie! 

 

Een van de belangrijkste voordelen is dat Sint Jansbrug jou een plek biedt om stoom af te blazen. Hoewel je overdag misschien hard studeert, is het ook erg belangrijk om te ontspannen. Heb je het druk? Geen probleem, Sint Jansbrug is erg vrijblijvend. In je eerste jaar heb je eens in de drie weken een keukendienst maar verder is niks na de kennismakingstijd verplicht. Je ontmoet ook bij Sint Jansbrug vrienden die je kunnen helpen met sommige onderwerpen en dingen waar je tegen aan loopt.

Studeren & SJB

Het hoort erbij

Dit is natuurlijk waarvoor je naar Delft ben gekomen: je studie! Vaak is er een misvatting dat een studentenverenging alleen maar slecht is voor je studie. In tegendeel, SJB kan je helpen met studeren.

Een van de belangrijkste voordeel is dat Sint Jansbrug jouw een plek en vrienden biedt om lekker te ontspannen. Hoewel je overdag misschien hard studeert, is het ook erg belangrijk om te ontspannen. Heb je het druk? Geen probleem, Sint Jansbrug is erg vrijblijvend en niks na je kennismakingstijd is verplicht.

Begeleiding

HET STUDEREN KOMT HELEMAAL GOED

Naast ontspanning biedt Sint Jansbrug ook studiebegeleiding. Doordat er genoeg ouderejaars van je studie zijn, zijn er ook genoeg mensen om hulp aan te vragen als je iets niet snapt. Rond tentamenweken gaat een groot deel ook samen studeren in de bieb, wat ook extra motivatie geeft. Binnen Sint Jansbrug is er een commissie met als doel eerstejaars ondersteunen met hun studie.

Begeleiding

HET STUDEREN KOMT HELEMAAL GOED

Naast ontspanning biedt Sint Jansbrug ook studie begeleiding. Doordat er genoeg oudere jaars van je studie zijn, zijn er ook genoeg mensen om hulp aan te vragen als je iets niet snapt. Rond tentamenweken gaat een groot deel ook samen studeren in de bieb, wat ook extra motivatie geeft.

Met een gemiddeld afstudeert cijfer van een 8.2 komt het studeren dus helemaal goed bij SJB!