Gilden

verschillende jaren in één vriendengroep

Vanaf het einde van je eerste jaar kan je gaan meelopen bij een gilde. Dit is een groep van ongeveer 10 tot 30 mensen van verschillende jaarlagen die zich verbonden met elkaar voelen en zich prettig voelen bij een bepaalde sfeer. Uniek aan Sint Jansbrug is dat je je individueel aansluit bij een gilde (niet samen met je jaarclub) en dat dit niet direct van je wordt verwacht. Zo heb je de tijd om jezelf te ontwikkelen en kan je een plek vinden op de vereniging waar je je thuis voelt.

Gilden

verschillende jaren in een vriendgroep

Vanaf het einde van je eerste jaar kan je gaan meelopen bij een Gilde. Dit is een groep van ongeveer 10 tot 30 mensen van verschillende jaren die zich verbonden met elkaar voelen en zich prettig voelen bij een bepaalde sfeer.

Borrels & nog veel meer

Elk een eigen identiteit

Gilden borrelen in het algemeen 1 keer per week op woensdag of donderdag. De invulling van deze borrels verschilt enorm per gilde, zowel qua activiteiten als locaties. Sommige gilden borrelen de gehele avond in de soos en andere gilden spelen bordspelletjes op Oele. Naast de wekelijkse borrels doen gilden ook veel andere dingen samen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan op vakantie gaan, festivals bezoeken of zelfs meedoen met hun eigen boot aan de ZeeZeilRace!

Borrels & nog veel meer

Elk een eigen identiteit

Gilden borrelen over het algemeen 1 keer per week op de woensdag of donderdag. De invulling van deze borrels verschilt enorm per Gilde zowel qua activiteiten als locaties, sommige borrelen de gehele avond in de Soos en andere spelen een bord spelletje op Oele. Naast de wekelijkse borrels doen gilden ook veel andere dingen samen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vakantie, zeezeilrace, festivals, reünies en nog veel meer!